Mirsevini ne Hotel Besiana

“HOTEL BESIANA” – ka 30 dhoma dhe suita elegante, me pamje mahnitëse të qytetit dhe shërbim cilësor të kualitetit me pesë yje. Përveç akomodimit të veçantë në Podujeve, hoteli ofron edhe katin ekzekutiv me çasje në Restorante dhe Bar si dhe Sallen për Dasma dhe ahengje tjera Familjare.

Vendodhja

I vendosur në mënyrë ideale, hoteli i ri gjendet përballë Magjistrales Prishtine-Prishtin dhe ne udhe-kryqin qe lidhe qendren e qytetit dhe magjistralen. Për më tepër informata mbi vendet e bukura lokale, personeli ynë përgjegjës është i gatshëm për dhënien e udhëzimeve dhe informatave të sakta.

No comments found.