Dhoma

Te gjitha 30 dhomat dhe suitat janë fjala e fundit në stil, luks dhe teknologji. Vendndodhja e Hotelit eshte mrekullisht e pershtatshme, me vendodhje pikerisht ne zemer te qytetit.