Pamja ne Hotel


Hotel Besiana është një ndër Hotelet më prestigjioze në qytetin e Podujeves dhe më gjërë në rajonin e Kosoves.Njëi konë që në vitin 1980, Hotel Besiana është njohur si një nga hotelet me elitare në Kosovë.

Hotel Besiana u bë pjese e grupit Malesia ne vitin 2012 dhe ju nenshtrua nje rinovimi total te te gjitha hapsirave.