Pamja ne Restorant

Restorani është edhe një mundësi më shumë për klientët dhe kalimtarët që të shijojnë ushqimet ë ndryshme nga menuja e pasur e kuzhinës, e cila ofron specialitete të ndryshme vendore dhe të huaja.

Peshku Trofta

Peshku i Fresket “TROFTA”, një nga specialitet më të njohura, shërbehet në restaurantin tonë dhe jemi te vetmit në qytetin e Podujevë-s ku mund ta shijoni këtë ushqim.