Besiana

Hotel Besiana është vendi ideal për takime, pavarësisht nëse këto janë takime të shitjes, konferenca, takime biznesi apo takime joformale me bashkëpunëtorët tuaj. Mysafirët do të flenë mirë Hotel Besiana. Konsideroni hotelin Besiana si partnerin tuaj në planifikimin e takimeve – ne jemi ekspertë të organizimit të eventeve, të përkushtuar që të ju ndihmojmë në planifikimin dhe organizimin e takimeve, konferencave apo takimeve private të suksesshme dhe të paharrueshme. Suksesi juaj është pasioni ynë

Historiku

Pas restaurimit me ambicioz ne historine e Kosoves, Hotel Besiana, pjese e Grupit “Malesia”, dhe nje here ze vendin e tij ne zemer te qytetit te Podujeves.

Nje ikone qe ne vitin 1980, Hotel Besiana eshte njohur gjithmone si nje nga hotelet elitare ne Kosove. Hoteli nderthur mjaft mire origjinalen me te rene nderkohe qe ambjentet e reja te brendshme rezatojne plot elegance dhe hijeshi. Hotel Besiana u be pjese e Grupit Malesia ne vitin 2012 dhe ju nenshtrua nje rinovimi total te te gjithe hapesirave.

 

I'd incessantly want to be update on new posts on this internet site, saved to fav! . http://www.borvestinkral.com/

 borvest inkral

Libri i Vizitoreve