Pishina ‘Hotel Besiana’

Pishina “Besiana” eshte mundsi  tjetër motiv për te kaluar ditët e nxehta te verës. Prej vitesh mban epitetin si nje nder pishinat me te bukura me kushte moderne ne rajon dhe me gjere. Eshte nje lagune artificiale dhe nje pishine e ndertuar me nje siperfaqe gjigande.

Pishina “Besiana” eshte klasifikuar dhe njera prej veqorive si psh: Uje kristale dhe I ngrohte dhe posedon dizajnin e pompave per filtrimin e ujit me kushte te standardit Europian. Ne kuader te pishine-s “Besiana” posedon edhe restaurantin ditore me meny te pasur me nje perzgjedhje te ushqimit tradicional me cmime te volitshme.