Restaurant & bar

Hotel Besiana ofron shumellojeshmeri te gjere gatimi. Ju mund te perfitoni nga varitet te larmishme te ushqimit  dhe pijeve nga menute e pergatitura enkas per ju. Salla e Bardhe ofron nje eksperienc te veqante ne nje amibjet te mrekullushem. Shijojeni nje kombinim te rafinuar te kuzhines nderkombetare me shijet autentike shqipater(locale) dhe asaj  Ambienti I restaurant Besiana me terracen bashkangjitur ju ofron eksperienc teper te vecante ku te apasionuarit e specialitete tradticionale dhe nderkombtare mblidhen se bashku me mjedisin me te gjall te qytetit te Podujeves.Restauranti Besiana eshte pikrisht vendi per tu shijuar nje kafe, Birre Peje, diqka te lehte apo nje koktej

 

I'd incessantly want to be update on new posts on this internet site, saved to fav! . http://www.borvestinkral.com/

 borvest inkral

Libri i Vizitoreve