Wellness

Hotel Besiana gjithashtu posedon edhe pishinen verore e cila eshte I pajisur me standarde europiane. Ambiente plotesisht te siguruara, hapsire per parking, salle konferencash deri ne 120 pjesemarrse, asistence teknike dhe pajisje audio visuale. Internet wireless falas qe ofrohet ne te gjitha hapsirat e Hotelit. Stafi yne entuziast dhe Specialitetet tona te Eventeve do te ju asistojne ne te gjitha nevojat dhe detajet e eventit duke bere qe ju te fokusoheni ne ate qe vertet ka rendesi per ju – te ftuarit tuaj.

 

Anaphylaxis To Amoxicillin online pharmacy Cialis Come Fare Levitra purchase Donde Comprar Levitra Espana

 JustPr

Libri i Vizitoreve